Polední menu

                                                           
  SOBOTA 26.11.2022      
         
  KUŘECÍ VÝVAR SE ZELENINOU A VAJEČNÝMI FLÍČKY 49  
  BRAMBOROVÁ S HOUBAMI 49  
  ZELNÁ S KLOBÁSOU 49  
  PEČENÉ BUŘTY NA PIVĚ SE SLANINOU, ČESNEKEM, CIBULÍ A CHILLI 79  
         
180g SEKANÉ TELCÍ KOULE V TOMATOVÉ OMÁČCE, TĚSTOVINY 149  
150g JELENÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULKOU, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY 159  
150g SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA 149  
150g VEPŘOVÝ STEAK PODLE UZEMNÁŘE, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY 149  
150g KRÁLIČÍ RAGŮ NA ČERNO, BRAMBOROVÉ ŠPALÍČKY 159  
         
  PIVNÍ SPECIÁL      
         
0,3l ÓDA NA CHMEL 12°, PIVOVAR ANTOŠ, SLANÝ, OBSAH ALKOHOLU: 5,4% 44  
  WET HOP LAGER UBAŘEN VE SPOLUPRÁCI S ŽATECKÝM CHMELAŘSKÝM INSTITUTEM