Polední menu

  SOBOTA 5.10.2024      
         
  PODKRKONOŠSKÉ KYSELO 64
  HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTONY 64
         
150g KRÁLIČÍ RAGŮ NA ČERNO, ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY 184
150g VEPŘOVÁ LÍČKA NA BYLINKÁCH, LISTOVÝ ŠPENÁT, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY 184
150g KRŮTÍ MANDRAS SE ZELENINOU, DUŠENÁ RÝŽE 174
150g SMAŽENÝ KARBANÁTEK S KAPUSTOU, BRAMBOROVÁ KAŠE 174
150g THAJSKÉ NUDLE S VEPŘOVÝM MASEM, ZELENINOU, BAMBUSEM A HOUBAMI 174
100g ŠPECLE S UZENÝM MASEM A SE ZELÍM 174
100g VEPŘOVÉ RIZOTO PO SRBSKU SE SÝREM A OKURKOU 174
100g ŠPAGETY CARBONARA SE SÝREM GRAN MORAVIA 174
         
  VÍKENDOVÉ SPECIALITY    
         
300g/sk GRILOVANÝ VEPŘOVÝ T-BONE STEAK S PIKANTNÍMI FAZOLEMI, FARMÁŘSKÉ BRAMBORY, DEMI GLACE 329
         
80g SÉPIOVÉ TAGLIOLINI S CHOBOTNICÍ, PEČENOU ZELENINOU, OLIVAMI A SÝREM PECORINO ROMANO 299
         
  PIVNÍ SPECIÁL    
       
0,3l FRESH 11°- RODINNÝ PIVOVAR VIK, PRAHA – HOSTIVAŘ 59
  LEHKÁ, SVĚŽÍ A VELICE DOBŘE PITELNÁ APA SE STŘEDNĚ SILNÝM CHMELOVÝM AROMA DÍKY CHMELŮM CASCADE, COMET A MOSAIC    
  OBSAH ALKOHOLU 4,5%    HOŘKOST 30 IBU